Altijd plek op onze buitenschoolse opvang

In alle rust ontbijten voor schooltijd? Een gezellige middag met buitenspelen, knutselen, koken of uitstapjes? Bij onze BSO is van alles mogelijk. En het mooie is: er is voor ieder kind gegarandeerd plek!

Onze buitenschoolse opvang heeft plek voor ieder kind!

In alle rust ontbijten voor schooltijd? Een gezellige middag met buitenspelen, knutselen, koken of uitstapjes? Bij onze BSO is van alles mogelijk. En het mooie is: er is voor ieder kind gegarandeerd plek!

Iedereen is welkom! 

Bij onze BSO is altijd plek voor ieder kind van het Ooievaarsnest. Voor ouders die werken is dat een hele geruststelling. Wij zorgen ervoor dat de kinderen zich prima vermaken, maar ook een rustmomentje pakken met het eten van fruit of iets te drinken en een lekker crackertje. 

Vroeg beginnen? Geen probleem. Wij verzorgen het ontbijt, zodat uw kind in alle rust aan de dag kan beginnen en u zonder stress naar uw werk kunt. 

Wij bieden een gevarieerd activiteitenprogramma, waarbij altijd de input van kinderen betrokken wordt. Samen bepalen we hoe de dag op een leuke manier wordt ingevuld. 

Onze openingstijden sluiten optimaal aan op het programma van school: tijdens studie(mid)dagen en in de vakanties is onze BSO ook open. 

 

Lekker erop uit!

Onze BSO beschikt over een heerlijk ruim schoolplein met ernaast een super leuke speeltuin. Maar als het even kan, gaan we er ook op uit. Bijvoorbeeld naar MAK of het Boezelbos dat op loopafstand is. Tijdens de vakantie gaan we meestal zelfs nog verder: lekker naar de stadsspeeltuin, een bezoekje aan een museum of theater, de ijsbaan of een mooie dierentuin. We verzinnen steeds weer iets nieuws, zodat er met onze BSO altijd wat leuks te beleven valt.

 

Samen koken

Onze juf Linda van de BSO houdt enorm van koken en bakken. Die passie deelt zij graag met de kinderen. Verse soep, spaghetti, worstenbroodjes of lekker cupcakes: er komen regelmatig verleidelijke geuren uit de keuken van de BSO. Op dat moment schuiven onze leerkrachten maar al te graag even aan!

Leerkracht aan het woord

We zijn een ambitieus maar ook een heel gezellig team.