Op zoek naar een goede basisschool?

U bent van harte welkom voor een rondleiding. Bel of mail voor een afspraak of loop gewoon bij ons binnen.

Op zoek naar een goede basisschool?

Wij weten hoe leren werkt!

U bent van harte welkom voor een rondleiding. Bel of mail voor een afspraak of loop gewoon bij ons binnen.

Rondleiding

Op het Ooievaarsnest maken we graag tijd voor een uitgebreide kennismaking en rondleiding. Bij voorkeur plannen we een afspraak tijdens schooltijd, zodat u de kinderen en de leerkrachten ziet en u de sfeer van een schooldag beleeft. Uw zoon of dochter is natuurlijk van harte welkom om mee te komen. In een persoonlijk gesprek krijgt u informatie over onze visie, onze werkwijze en bespreken we wat u voor uw kind belangrijk vindt. We nemen een kijkje in alle groepen en vaak vinden de kinderen het heel leuk om iets over hun werk of over de school te vertellen. Op deze manier krijgt u een goede indruk van wat Het Ooievaarnest te bieden heeft. Na afloop geven wij u nog wat informatie en een inschrijfformulier mee, waarmee u uw kind bij ons kunt aanmelden. We hopen natuurlijk dat de rondleiding voor u en uw kind zo goed voelde, dat u met vertrouwen kiest voor onze school. 
 

Peuters vanaf 2 jaar

Uw kind is al welkom op het Ooievaarsnest vanaf 2 jaar. In de peutergroep zorgen we ervoor dat uw kind de vaardigheden en het vertrouwen ontwikkelt voor een veilige overgang naar het basisonderwijs. Er is een nauwe samenwerking met de kleuterleerkrachten; peuters en kleuters spelen regelmatig samen of "werken" aan hetzelfde thema. Peutergroep de Ooievaartjes is vier ochtenden geopend van 8.30 tot 12.30 uur.
Voor peuters met een VVE-indicatie is er onze peutergroep in ons kinderdagverblijf de Zwaaghalsjes. 
Deze groep is even verderop gevestigd aan de pastoor Nuijensstraat in Zwaag. Hier kunnen kinderen met een VVE-indicatie vier dagdelen per week terecht.
 

Kinderdagverblijf vanaf 0 jaar

Ons kinderdagverblijf de Zwaaghalsjes biedt dagopvang van 7.00 tot 18.30 uur. Hier wordt uw baby met alle zorg omringd. De groepsruimte voor de allerjongste kindjes voelt als een huiskamer, waar heerlijk gespeeld en gerust kan worden. Een topteam van babyprofessionals staat klaar om uw kindje een mooie dag te bezorgen, zodat u met een gerust hart naar het werk kunt gaan. 

Leerkracht aan het woord

We zijn een ambitieus maar ook een heel gezellig team.